hoe werkt adblue, werking van adblue
adblue leveranciers AdBlue bestellen
wat is adblue, uitleg adblue, adblue informatie, waarom adblue Wat is AdBlue?
contact, offerte adblue Contact
adblue pompen adblue pomp handpompen ad blue AdBlue OptiSpray®
hoe werkt adblue, wat is adblue, euro norm, werking scr technologie Hoe werkt AdBlue?
adblue prijzen, adblue literprijs, adviesprijs adblue AdBlue prijzen
adblue lekbak, adblue milieu eisen AdBlue Pompen
adblue tank bulk opslag adblue tanks AdBlue Bulk opslagtank
adblue toebehoren ad bleu accesoires adblue benodigheden aansluitingen AdBlue toebehoren


Welkom bij Frank Berg industrial supplies

Uw betrouwbare AdBlue leverancier voor AdBlue in IBC containers en AdBlue tankinstallaties
.


AdBlue® kopen in tanks, literprijs AdBlue al rendabel vanaf 1 vrachtwagen.hoe werkt adblue, werking van adblue
Belangrijke voordelen zelf AdBlue tanken
1 AdBlue tot 50% goedkoper in vergelijking met tankstations
2 U koopt alleen AdBlue wanneer u het nodig heeft, geen contracten
3 Snelle levertijden


contactMeer weten?

Wilt u een vrijblijvende AdBlue prijs ontvangen of meer informatie.
Neemt u dan contact met ons op.

Hoe werkt AdBlue?

Werking AdBlue in SCR voertuigen als trucks, vrachtwagens, bestelbussen, personenwagens etc.
SCR staat voor Selective Catalytic Reduction (selectieve katalytische reductie) en is een uitlaatgas-nabehandelingstechnologie. Deze techniek vereist het gebruik van een reagens genaamd AUS32 (ook bekend als AdBlue/DEF in Noord-Amerika of ARLA 32 in Brazilië) ter vermindering van de NOx. Bijna alle grote fabrikanten van zware voertuigen zijn overgegaan op het gebruik van deze technologie om aan de nieuwe emissiewetgeving inzake NOx-uitstoot te voldoen. Concurrerende technologieën bieden een minder gunstig brandstofverbruik en een hogere CO2-uitstoot. Daarom is SCR de meest kosteneffectieve oplossing om aan de NOx-emissienormen te voldoen.

De belangrijkste onderdelen van het SCR-systeem zijn de SCR-katalysator, het AdBlue-injecteersysteem, de AdBlue-tank en het AdBlue-doseersysteem. AdBlue wordt, van de motor af bewegend, vóór de SCR-katalysator in de uitlaatpijp ingespoten. Door verhitting in de uitlaat breekt het af tot ammoniak en CO2. Wanneer de NOx in de katalysator met de ammoniak reageert, worden de schadelijke NOx-moleculen in de uitlaat omgezet in onschadelijke stikstof en water.

Voor een correcte werking van uw SCR-systeem dient u ervoor te zorgen dat u alleen AdBlue van hoge kwaliteit gebruikt. Reagens van slechte kwaliteit dat met vreemde stoffen is besmet, brengt het gevaar met zich mee dat uw katalysator beschadigd wordt.

SCR is een bewezen technologie waarvan de toepassing in de toekomst alleen maar zal toenemen. Het zal bijvoorbeeld voor de aanstaande Euro 6 norm worden gebruikt.

adblue
Vraag een vrijblijvende AdBlue offerte aan
 
Certificering van AdBlue

Hoogzuiver Ureum voor AdBlue volgens ISO 22241-normen
SCR-systemen zijn gevoelig voor mogelijke chemische onzuiverheden in de ureumoplossing. Zelfs een minieme hoeveelheid verontreiniging kan de werking van het SCR-systeem ernstig schaden. Om vervuiling te voorkomen is het voor AdBlue nodig water met een hoge zuiverheid te gebruiken. Het gebruik van niet-zuiver water in de productie van AdBlue vormt de grootste bedreiging voor uw katalysator. De meeste autofabrikanten erkennen een garantieclaim niet als blijkt dat u een reagens van lage kwaliteit of een aangetaste of onjuist behandelde oplossing hebt gebruikt. Daarom is het cruciaal om het hoge kwaliteitsniveau van AdBlue volgens de ISO 22241-normen te handhaven, waaraan onze AdBlue dan ook voldoet. Door het gebruik van een hoogwaardig product voorkomt u een flinke kostenpost voor vervanging van uw katalysator.

Frank Berg industrial supplies levert AdBlue van hoge kwaliteit, zodat u verzekert bent van het vlekkeloos functioneren van uw SCR-voertuig. AdBlue van Frank Berg industrial supplies wordt rechtstreeks uit het productieproces van ureum gewonnen als een zeer zuivere stroom. De inhoud van elke tank wordt gebundeld en geanalyseerd en is daardoor volledig traceerbaar.

AdBlue leverancier
AdBlue voor vrachtwagens, personenwagens, tractors, landbouwmachines, grondverzetmachines etc
Levering door heel Nederland
en België

 © 2007 , Frank Berg industrial supplies